Χρειάζεστε ντετέκτιβ*- ιδιωτικό ερευνητή στη Λάρισα;

Η Λάρισα είναι πόλη του θεσσαλικού κάμπου και πρωτεύουσα του ομώνυμου νομού αλλά και της Περιφέρειας Θεσσαλίας. Αποτελεί σημαντικό εμπορικό κέντρο και κόμβο επικοινωνιών. Είναι μια σύγχρονη πόλη με όμορφες συνοικίες, πλατειές, πάρκα και εμπορικά που της χαρίζουν μια ξεχωριστή εικόνα.

Τα γραφεία μας αν και βρίσκονται στην Αθήνα μπορούν να εξυπηρετούν σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό χάρη στους έμπειρους ντεντέκτιβ* συνεργάτες μας.

Αναλαμβάνουμε τις προσωπικές σας υποθέσεις με απόλυτη εχεμύθεια (εξακρίβωση συζυγικής απιστίας, αποδείξεις για διαζύγια, στοιχεία σχετικά με κληρονομικά, εύρεση κληρονόμων, παρακολούθηση σημαντικών για εσάς προσώπων, επιτήρηση ανηλίκων, υποθέσεις που σχετίζονται με ναρκωτικά για εφήβους, κ.α.) ή και εταιρικές υποθέσεις (εσωτερική απάτη ή κλοπή εντός της εταιρίας, βιομηχανική κατασκοπεία, εντοπισμός συσκευών & εφαρμογών παρακολούθησης, μέτρα ασφαλείας για επιχειρήσεις, ναυτιλιακές έρευνες, κ.α.)

    •  

*Αφορά Ιδιωτικό Ερευνητή – Τα γραφεία ιδιωτικών ερευνών σύμφωνα με το νόμο 3206/2003 ΦΕΚ 298/Α/23-12-2003 απαγορεύεται η χρήση των τίτλων ντετέκτιβ ή ιδιωτικός αστυνομικός ή ιδιωτικός ντετέκτιβ ή detective. Βάση τροπολογίας του ελληνικού νόμου ονομάζονται γραφεία ιδιωτικών ερευνών πρέπει να μην χρησιμοποιούν στην επωνυμία τους και στα έγγραφα τον τίτλο ντετέκτιβ – ιδιωτικός αστυνομικός – ιδιωτικός ντετέκτιβ – detective. Απαιτείται να κατέχουν ειδική άδεια λειτουργίας που να αναγράφετε ο αριθμός νόμιμης λειτουργίας ως γραφείο ιδιωτικών ερευνών.