Άρθρα

Μπορεί ένας ιδιωτικός ντετέκτιβ* να βοηθήσει σε μια ποινική υπόθεση;

Αν και το σύστημα της δικαιοσύνης από την πλευρά του κάνει ότι μπορεί για να διαλευκάνει τις υποθέσεις και να τρέξει τις διαδικασίες στις δικαστικές αίθουσες πολλές φορές τα εμπόδια είναι τεράστια. Εμπόδια που μπορούν να αποβούν «μοιραία» για την θετική έκβαση μιας υπόθεσης ή που θα κάνουν το χρονικό διάστημα που θα απαιτηθεί για να παρθούν οι τελεσίδικες αποφάσεις στα δικαστήρια να είναι τόσο μεγάλο όπου στο τέλος χάνεται η όλη ουσία της υπόθεσης.

Ακριβώς για αυτούς τους λόγους ένας ιδιωτικός ντετέκτιβ* μπορεί να κάνει την διαφορά σε μια ποινική υπόθεση πριν ή και αφού φθάσει αυτή στις δικαστικές αίθουσες!

Από την συλλογή επιπρόσθετων αποδεικτικών στοιχείων καταγεγραμμένων με επαγγελματικό τρόπο, τον εντοπισμό και την επικοινωνία με μάρτυρες που πιθανόν να φοβούνται να μιλήσουν στις αρχές μέχρι και στο να συνεργαστούν άρτια με τις αρχές για την επίλυση μας πολύπλοκης υπόθεσης.

Στο γραφείο ιδιωτικών ερευνών «Παγκόσμιος Αστήρ» πραγματοποιούμε έρευνες σε Ελλάδα και εξωτερικό άμεσα και αποτελεσματικά.

Χρησιμοποιούμε τελευταίας γενιάς ηλεκτρονικό εξοπλισμό καταγραφής οπτικοακουστικού υλικού απεριόριστων δυνατοτήτων εφαρμόζοντας καινοτόμες τακτικές παρακολούθησης και επιτήρησης αναλαμβάνοντας έρευνες που σχετίζονται με:

  • Συλλογή αποδεικτικών στοιχείων
  • Εντοπισμός και παρακολούθηση μαρτύρων
  • Υποθέσεις Ποινικού / Αστικού / Εταιρικού / Εμπορικού Δικαίου
  • Ασφαλιστικές απάτες
  • Επιχειρηματικές απάτες
  • Περιουσιακές – Κληρονομικές υποθέσεις
  • Υποθέσεις σεξουαλικής παρενόχλησης
  • Υποθέσεις εκβιασμού

*Αφορά Ιδιωτικό Ερευνητή – Τα γραφεία ιδιωτικών ερευνών σύμφωνα με το νόμο 3206/2003 ΦΕΚ 298/Α/23-12-2003 απαγορεύεται η χρήση των τίτλων ντετέκτιβ ή ιδιωτικός αστυνομικός ή ιδιωτικός ντετέκτιβ ή detective. Βάση τροπολογίας του ελληνικού νόμου ονομάζονται γραφεία ιδιωτικών ερευνών πρέπει να μην χρησιμοποιούν στην επωνυμία τους και στα έγγραφα τον τίτλο ντετέκτιβ – ιδιωτικός αστυνομικός – ιδιωτικός ντετέκτιβ – detective. Απαιτείται να κατέχουν ειδική άδεια λειτουργίας που να αναγράφετε ο αριθμός νόμιμης λειτουργίας ως γραφείο ιδιωτικών ερευνών.

Related Posts