Άρθρα

Το δίκτυο συνεργατών ενός ντετέκτιβ* παίζει καθοριστικό ρόλο

Για να καταλήξει μια υπόθεση στο γραφείο ενός ντετέκτιβ* σημαίνει ότι πρόκειται για μια πολύπλοκη κατάσταση όπου η ταχύτητα συλλογής των πληροφοριών και η αξιοπιστία τους είναι καθοριστική για το τελικό θετικό αποτέλεσμα. Κάτι που αναγκάζει κάθε σοβαρό γραφείο ιδιωτικών ερευνών να αναπτύσσει το δικό του δίκτυο εντός και εκτός Ελλάδος.

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΑΣΤΗΡ
ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΑΣΤΗΡ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒΣ

Σκεφτείτε ένα γραφείο ιδιωτικών ερευνών με έδρα την Αθήνα ή τον Πειραιά όπου απασχολεί έναν συγκεκριμένο αριθμό ντετέκτιβ* και ξαφνικά καλείται να αναλάβει μια υπόθεση που απλώνεται από την Κρήτη ως την Αλεξανδρούπολη. Οι αντικειμενικές δυσκολίες όπως οι αποστάσεις, η έλλειψη γνώσης της πόλης και των ιδιαίτερων καταστάσεων που χαρακτηρίζουν κάθε μέρος  είναι παράμετροι που παίζουν καθοριστικό ρόλο. Για αυτό και επιβάλλεται κάθε σοβαρό γραφείο ιδιωτικών ερευνών – ντετέκτιβ* να έχει ένα αξιόπιστο δίκτυο συνεργατών σε όλη την Ελλάδα και όχι μόνο.

Στο γραφείο ιδιωτικών ερευνών Παγκόσμιος Αστήρ Ντετέκτιβς* αναλαμβάνουμε υποθέσεις σε όλη την Ελλάδα και σε όποια χώρα εσείς επιθυμείτε σε όλο τον κόσμο. Όλοι οι συνεργάτες μας έχουν μεγάλη πείρα και είναι άμεσα στη διάθεση σας 24/7. Εχουμε τη δυνατότητα να αναλάβουμε υποθέσεις σε όποια χώρα εσείς επιθυμείτε σε όλο τον κόσμο πάντα με τη συνέπεια και αξιοπιστία που χαρακτηρίζει όλες τις υπηρεσίες μας.

*Αφορά Ιδιωτικό Ερευνητή – Τα γραφεία ιδιωτικών ερευνών σύμφωνα με το νόμο 3206/2003 ΦΕΚ 298/Α/23-12-2003 απαγορεύεται η χρήση των τίτλων ντετέκτιβ ή ιδιωτικός αστυνομικός ή ιδιωτικός ντετέκτιβ ή detective. Βάση τροπολογίας του ελληνικού νόμου ονομάζονται γραφεία ιδιωτικών ερευνών πρέπει να μην χρησιμοποιούν στην επωνυμία τους και στα έγγραφα τον τίτλο ντετέκτιβ – ιδιωτικός αστυνομικός – ιδιωτικός ντετέκτιβ – detective. Απαιτείται να κατέχουν ειδική άδεια λειτουργίας που να αναγράφετε ο αριθμός νόμιμης λειτουργίας ως γραφείο ιδιωτικών ερευνών.

Related Posts