Άρθρα

Ναρκωτικά, ανήλικοι και ντετέκτιβς*

Οι εποχές έχουν οι αλλάξει και η κοινωνία μέσα στην οποία ενηλικιώνονται τα παιδιά μας γίνεται ολοένα πιο σκληρή και απρόσωπη. Οι κακές παρέες, οι πειρασμοί και η «εύκολη πρόσβαση» σε ουσίες που μπορούν να οδηγήσουν σε ακόμη πιο επικίνδυνα ποτάμια έναν άνθρωπο νεαρής ηλικίας. Καταστάσεις με τις οποίες πολύ συχνά εμπλέκονται οικογένειες με τους γονείς να φθάνουν σε απόγνωση μιας και η πολυπλοκότητα της νομοθεσίας και η απρόσωπη σκληρή συμπεριφορά με την οποία αντιμετωπίζονται τέτοιου είδους θέματα από τις αρχές δεν βοηθάνε.

Σε αυτές τις περιπτώσεις ένας ιδιωτικός ντετέκτιβ* μπορεί να αποτελέσει την μοναδική διέξοδο ώστε ο ανήλικος και η οικογένεια του να ξεφύγουν από επικίνδυνες καταστάσεις.

Πιο αναλυτικά οι ιδιωτικοί ερευνητές – ντετέκτιβ μπορούν να βοηθήσουν με τους παρακάτω τρόπους σε αυτές τις περιπτώσεις

  • Να συλλέξουν πληροφορίες σχετικά με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει
  • Να επιτηρήσουν τις κινήσεις του
  • Να καταγράψουν τις συνομιλίες του και άλλες επικοινωνίες
  • Να σας ενημερώσουν εγκαίρως για να λάβετε τα μέτρα σας
  • Να αναλάβουν την επιτήρηση-παρακολούθηση ανηλίκων (εφηβική παραβατικότητα, ναρκωτικά, συμμορίες, bullying, κ.α.)

Στο γραφείο ιδιωτικών ερευνών «Παγκόσμιος Αστήρ» πραγματοποιούμε έρευνες σε Αθήνα, Πειραιά αλλά και όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό άμεσα και αποτελεσματικά.  Χρησιμοποιούμε τελευταίας γενιάς ηλεκτρονικό εξοπλισμό καταγραφής οπτικοακουστικού υλικού απεριόριστων δυνατοτήτων εφαρμόζοντας καινοτόμες τακτικές παρακολούθησης και επιτήρησης  για πρώτη φορά στην Ελλάδα διασφαλίζοντας το καλύτερο αποτέλεσμα σε κάθε μορφής έρευνα που θα μας ανατεθεί. Αναλαμβάνουμε σχεδόν αμέσως μόλις μας ειδοποιήσετε δράση. 24 ώρες την ημέρα, 7 μέρες την εβδομάδα, βρισκόμαστε στη διάθεσή σας.

Επικοινωνήστε τώρα μαζί μας!

 

*Αφορά Ιδιωτικό Ερευνητή – Τα γραφεία ιδιωτικών ερευνών σύμφωνα με το νόμο 3206/2003 ΦΕΚ 298/Α/23-12-2003 απαγορεύεται η χρήση των τίτλων ντετέκτιβ ή ιδιωτικός αστυνομικός ή ιδιωτικός ντετέκτιβ ή detective. Βάση τροπολογίας του ελληνικού νόμου ονομάζονται γραφεία ιδιωτικών ερευνών πρέπει να μην χρησιμοποιούν στην επωνυμία τους και στα έγγραφα τον τίτλο ντετέκτιβ – ιδιωτικός αστυνομικός – ιδιωτικός ντετέκτιβ – detective. Απαιτείται να κατέχουν ειδική άδεια λειτουργίας που να αναγράφετε ο αριθμός νόμιμης λειτουργίας ως γραφείο ιδιωτικών ερευνών.

Related Posts